Access Bars ®

Wat als jouw leven weer plezieriger zou kunnen zijn! Dat jij je niets meer aantrekt van de oordelen van anderen of van jezelf? Tijdens een Access Bars ® behandeling laat je los!

Hoe zou het voor jou zijn als het verleden geen weerslag meer zal hebben op het heden? Bij het nalopen van de bars laat je alle overwegingen die er niet meer toe doen los. Je toekomst zal veranderen. Je lichaam leert te ontvangen.

De Bars zijn 32 drukpunten op het hoofd. Alle gedachten, emoties, ideeën, overwegingen en houdingen die jou niet meer dienen reset je! Daarna leef je je leven zoals je het nu zou willen. Deze simpele techniek kan gebruikt worden om verandering mogelijk te maken in alle gebieden van jouw leven.

De ervaringen van mensen die een behandeling hebben ondergaan zijn heel verschillend. Hier volgen enkele reacties:

Echte aandacht, waar krijg je dat nog? Daardoor kon ik echt loslaten en mijn lichaamswijsheid ervaren. Ik voelde mijn beide hersenhelften om de beurt mijn lichaam aansturen tot ze in balans kwamen.

De behandeling was heel bijzonder. Ik lag heel erg te schudden, kreeg het koud en lag later ook nog na te schudden. Ik heb heel veel spanning losgelaten. Een hele aparte ervaring.

Ik had behoorlijk last van hartkloppingen. In plaats van 1-1-2 belde ik 0228-583480. Ik kon direct komen. Binnen een uur stond ik weer buiten.

Als herboren! In alle rust. (Maria)

Een behandeling (uur) is 60