Energie ei

Klein Ei € 166
Groot Ei € 299

Grondei € 62
3 Grondeieren € 155
5 Grondeieren € 239

Het Energie Ei van Blue Earth is fenomenaal. Het heeft een super krachtig energie veld. Dit zorgt ervoor dat de last die wij hebben van straling wordt weggenomen. Het energetische veld wordt herstelt. De ruimte wordt gezuiverd en de energie wordt verhoogd.

Ons lichaam alsmede onze omgeving kan herstellen op oer niveau. Het Ei heeft een Boviswaarde van 390.000 Bovis. Dit is pure levensenergie. Veel mensen kunnen dit goed voelen.

Het kleine Ei (eendenei) is geschikt om een ruimte in je huis te zuiveren. Het grote Ei (struisvogelei) is geschikt om het hele huis te zuiveren.

Enkele reacties van mensen:

  • Ik voelde direct de energie van het Ei, mijn hoofd werd helder en mijn lichaam ontspande meteen.
  • Mijn emoties kwamen naar boven. De energie in mijn huis is totaal veranderd. Wat een geschenk aan mezelf.

Het Grondei heeft een speciale beschermende laag. Als je deze 80 cm in de grond stopt wordt de energie van de aarde in de hele omgeving verhoogd.

Hierdoor groeien planten beter en worden ze gezonder. het Grondei is ook geschikt om in de vijver of water te leggen. De kwaliteit van het water verbeterd.

  • Dit voorjaar 2 energie eieren in de grond geplaatst. Mijn planten groeien zo mooi. Ook de moestuin deed het geweldig vergeleken met andere jaren.