Reiki

Reiki is een oude Japanse methode door middel van handoplegging.

Hoe zou het zijn om tijdens een behandeling zo ontspannen te raken dat je versteld staat van de tijd die omgevlogen is! Of dat je spontaan in slaap valt terwijl je altijd moeite hebt met slapen? Dat jouw klachten sterk verminderen of zelfs helemaal verdwijnen!

De energie stroomt direct naar waar het nodig is. Wij sturen niets. Je eigen lichaam weet precies waar jouw blokkades zitten of wat er mag plaatsvinden.

Volwassenen hebben vaak al vele dingen meegemaakt. Daardoor is de muur die zij hebben groter om te doorbreken. Kinderen zijn nog zo puur, waardoor de behandeling vaak veel sneller gaat. Dat het voor beide effectief werkt heb ik wel ontdekt. Ook dieren staan graag open om te ontvangen!

Al vanaf 1999 ben ik bezig met Reiki. Ik heb al vele mensen, kinderen en dieren mogen behandelen. Door met mezelf en anderen bezig te zijn ben ik gegroeid in mijn bewustwordingsproces. Ik ben dankbaar voor de vele wonderen die ik heb mogen zien ontstaan.

Enkele reacties van de vele mensen die Reiki behandelingen hebben ondergaan:

Ik ben dankbaar voor je helende handen. Dit heeft mij zeer goed gedaan. Waar andere therapeuten en artsen niet doorheen kwamen is jou gelukt. Nu zijn mijn lichamelijke klachten weg. Ook voelde ik mijzelf veel blijer na behandeld te zijn en nu nog steeds.

Mijn dochter is als door een wonder open gebloeid. Ze was eerst zo in zichzelf gekeerd en bang voor alles. Nu praat ze de oren van mijn hoofd en durft ze zoveel dat ik haar zelfs moet afremmen!

Ik had al 10 jaar pijn in mijn linker zij. Ik was overal geweest en ze konden niets vinden. Ik moest er maar mee leren leven. Mijn vrouw stuurde mij naar jou en met 3 behandelingen was de pijn verdwenen. Dank je Ingrid, ik kan het nog steeds niet bevatten. Je hebt mij ook geholpen met de verwerking van het overlijden van mijn broer.

Kosten Reiki behandelingen: 1 uur € 60, 1,5 uur € 85