Vinger reflexologie

Jij hebt het net als ik in de vingers! Eerder ontstane blokkades kunnen op een simpele manier verminderen of verdwijnen. Vinger reflexologie helpt jou daarbij.

Jij hebt in het verleden op een bepaalde manier gereageerd op een trauma of stress. Jouw brein heeft deze negatieve emotie opgeslagen. Telkens als er weer een soortgelijke emotie komt zal het brein (wat niet nadenkt maar jou laat overleven) je aanzetten tot een zelfde reactie.

Vingerreflexologie zal dit gevoel veranderen zodat je vanaf dan kunt reageren zoals je zelf wenst. Je handelt weer geheel vanuit jezelf. Je voelt je als herboren. Vanaf nu bepaal jij hoe je op situaties reageert.

Enkele reacties na behandeling met vingerreflexologie:

Mijn ervaring met  vingerreflexologe was heel bijzonder. Al jaren had ik veel last van het verlies van mijn dierbare familieleden. Na de behandeling viel er een enorme grote last van mij af. De verwerking was na 40 jaar eindelijk voltooid! Ik ben heel dankbaar!

Ik miste de harmonie in mijn relatie. Hoe moest ik dit voor elkaar krijgen? Jij hebt het trauma wat ik had van vroeger behandeld. Dit had alles te maken met disharmonie. Na de behandeling kwam ik thuis en ervaarde ik diezelfde avond aan tafel samen met mijn man en kinderen een enorme harmonie. Ik kan het nog steeds niet bevatten maar ik ben hier wel heel blij mee.

Ik ben in mijn prille jeugd bijna verdronken. Toen we bezig waren schoot ik ineens in een diepe angst. Mijn (bijna) verdrinking kwam weer naar de oppervlakte. Ingrid ging daar direct mee aan de slag en na afloop kon ik mij niet meer verbinden met deze angst. De dag erna ging ik naar mijn werk. Ik was in het verleden altijd heel gelaten. Nu was er zoveel van mij afgevallen en had ik opeens veel meer energie. Ik vind het nog steeds een wonder!